Sökområde Laholm Halland Sverige

Belysning i Laholm

Belysning i Laholm. Letar ni efter hjälp med installation av belysning? Kom då in till oss på Bäckströms El och VVS. Våra elektriker har lång erfarenhet av installation av belysning och garanterar att ni kommer att bli nöjda med er nya belysning. Vi erbjuder även support efter installation

Belysning Laholm | Bäckströms El och VVS

Välkommen till Bäckströms El och VVS

Bäckströms El och VVS är en del av Elkedjan och hjälper dig med allt inom hembelysning och hem-elektronik. I vår butik får du ta del av vår kunskap tillsammans med marknadens bästa produkter inom vitvaror, hem-el och belysning. Välkända varumärken som borgar för högsta kvalitet inom teknik, funktion och design ,
Vi hjälper dig även med allt inom el och vvs. Både som proffs- eller privatkund. Oavsett om det gäller enklare installationer eller avancerade lösningar finns vi här för dig.

Vi är proffs på det vi gör och vårt lokala engagemang speglar sig inte minst i vår höga kvalitet. Du kan alltid känna dig trygg när du anlitar oss. Oavsett om det är det lilla servicejobbet eller det stora projektet; din känsla ska vara att allt bara fungerar.
Kontakta oss så tar vi det därifrån.

Inom installation ligger vi i framkant när det gäller kvalitet, miljö och säkerhet. Vår kompetens sträcker sig från vanliga heminstallationer, eldragning och montering till massiva installationsuppdrag inom både el och VVS för byggnationer av offentliga lokaler: skolor, lasarett, bibliotek, lagerbyggnader och kontorsverksamhet.


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information