Sökområde Laholm Halland Sverige

Taktvätt Laholm

Taktvätt i Laholm. Dags att tvätta taket? Kontakta då oss på Hallands Städ och tvätt. Vi tvättar ert tak så att ni har tid över till annat som är viktigt för er. Vi erbjuder sanering samt tvätt för både privatpersoner och företag. Tak, fasader, terrasser mm, vi tvättar det mesta.

Taktvätt Laholm | Hallands Städ och Tvätt
Hallands Städ och Tvätt

Taktvätt Laholm | Hallands Städ och Tvätt

Välkommen till Hallands Städ och Tvätt.

Vi hjälper dig med all sorts tvätt och städning, Så du har tid över till det roliga här i livet. Inga uppgifter är för små eller för stora för oss. Kontakta oss om du behöver hjälp med den dagliga städningen så sätter vi tillsammans ihop ett schema för din städhjälp. Vi utgår från Halmstad och har Halland som arbetsområde. Vi utför även en gångs städningar såsom flytt städ eller t.ex. vårstädning.

Vi kan tillsammans sätta ihop ett schema för städningen. T.ex. två timmar varannan vecka. Det går lika bra att du kontaktar oss vid behov. Vilket du än väljer så kommer vi med utrustningen och städar det du behöver hjälp med.
Städhjälp utförs i Halmstad och Laholm.
Har du schema-städning och vill ändra/hoppa över en tid går det bra så länge du kontaktar oss minst två timmar innan bokad tid. Vid senare av-bokning än två timmar tas en avgift på 100 kr ut.

RUT-Avdrag

För att göra det lättare för dig drar vi av RUT-avdraget direkt på fakturan

För mer information besök gärna vår hemsida


Hallands Städ och Tvätt
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information