Sökområde Laholm Halland Sverige

VVS i Laholm

VVS i Laholm. Behöver ni hjälp med vvs installation? Kontakta då oss på Bäckströms El och VVS, vi är en del av Elkedjan och hjälper dig, proffs- eller privatkund, med allt inom el och vvs. Oavsett om det gäller enklare installationer eller avancerade lösningar finns vi här för dig.

VVS Laholm | Bäckströms El och VVS

Välkommen till Bäckströms El och VVS

Vi är en del av Elkedjan och hjälper dig, proffs- eller privatkund, med allt inom el och vvs. Oavsett om det gäller enklare installationer eller avancerade lösningar finns vi här för dig.

Vi är proffs på det vi gör och vårt lokala engagemang speglar sig inte minst i vår höga kvalitet. Du kan alltid känna dig trygg när du anlitar oss. Oavsett om det är det lilla servicejobbet eller det stora projektet; din känsla ska vara att allt bara fungerar.
Kontakta oss så tar vi det därifrån.

Inom installation ligger vi i framkant när det gäller kvalitet, miljö och säkerhet. 
Vår kompetens sträcker sig från vanliga heminstallationer, eldragning och montering till massiva installationsuppdrag inom både el och VVS för byggnationer av offentliga lokaler: skolor, lasarett, bibliotek, lagerbyggnader och kontorsverksamhet.


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information